Theo:
“Graag wil ik mijn persoonlijke ervaringen delen over de praktijk van Anne. Na een aantal jaren klachten en verschillende therapieën ben ik bij Anne terecht gekomen. Na een aantal behandelingen kwam ik erachter dat de klachten ook gerelateerd zijn met mijn geestelijke onderbewust zijn. En daar begeleidt Anne mij ontzettend goed bij, de klachten zijn vele malen minder en ik voel me innerlijk veel rustiger. Daar rijd ik graag een uurtje voor heen en weer!”
 
Linda:
“Ik heb het gevoel dat ik mijn accu weer goed kan opladen. Ik kan verdriet (emoties) loslaten. Je laat me zien waar mijn kracht-/aandachtspunten liggen. Door de juiste verhouding van verschillende massage/ontspanningstechnieken die je (intuïtief) toepast voel ik me veilig om me “over te geven”. Dit doe je door goed te luisteren naar wat ik vertel en waar spanningen/blokkades zitten. Ik heb het gevoel dat ik in een vertrouwde omgeving ben waarbij je “als het ware” naast me plaats neemt. Je helpt me erbij om me lekkerder in mijn vel te laten zitten. Je komt rustig over, bent er ook helemaal voor de ander (voelt heel zuiver). Ik voel me daardoor gehoord en gezien. Je weet me ook altijd aan te moedigen door ook goed te kijken naar wat wel goed gaat. Voor ik naar huis ga zorg je er altijd voor dat ik weer nieuwe mogelijkheden zie en voel me weer een stukje in de juiste richting geduwd.”
 
Yolanda:
“Anne is een heel prettig persoon en kan goed luisteren. Ik kom al jaren bij haar, wanneer ik behoefte heb aan meer contact met mezelf is het voor mij fijn om naar Anne te gaan. Met de massagetherapie onderzoeken we wat er in mij speelt en wat er naar boven komt. Soms kan dat heel verrassend zijn. Ze raakt de juiste plekken aan tijdens de massage om bij bepaalde gevoelens te komen. Ik ga altijd met een fijn, ontspannen gevoel naar huis.”