Traject en zielencode

Zit jij op een punt waarbij je beseft dat je misschien niet helemaal doet wat je nog wilt doen? Ben je je aan het bezinnen op waar je nu eigenlijk staat, waar je heen wil?

Of kom je veel lichamelijk klachten zoals hoofdpijnen, spastische darmen of slapeloosheid en weet je niet goed wat je ermee moet? Je lichaam geeft je aan dat je niet helemaal in balans bent.

Durf jij open naar jezelf te kijken en te ontdekken waar jij heen wil? Wil jij echt een transformatieproces aangaan? Verlang je ernaar om de balans weer terug te vinden en te gaan leven vanuit jouw eigen vrije wil?

Ik bied je een traject aan waarin we in een half jaar samen op trekken om op ontdekkingsreis te gaan. Wie ben jij? Waar zit je pijn? Waar wil je naar toe? Ontdek jezelf, ervaar wie je bent en ontdek de kunst om meer trouw aan jezelf te zijn. Maak meer contact met je lichaam en ontdek jouw EigenWijsheid. Met behulp van oud Egyptische wijsheden, oefeningen en lichaamswerk maken we een reis, een reis naar jouw ziel, naar jouw Zielsmissie.

Wat is een zielencode?

Een zielencode is een blauwdruk van jouw ziel. Het geeft je zicht op wie je diep van binnen bent en wat je hier wilt komen doen, ervaren en leren. Wil jij zicht krijgen op jouw innerlijk kind, jouw unieke missie, kwaliteiten, talenten en valkuilen, dromen, wensen en uitdagingen?

Indien jij in een crisis zit ben je misschien van je pad afgedwaald zonder te weten waar je nu naar toe wil. De zielencode helpt je herinneren wie je bent. Het is jouw unieke pad van ontwikkeling. Het helpt je in de bewustwording en de balans te vinden door heling.