Maak de reis naar jouw Zielsverlangen

We gaan samen op reis. In dit traject begeleid ik jou persoonlijk gedurende een half jaar.

Laat je gedachten los en laat je leiden op je pad naar ontwikkeling. Ont-wikkeling betekent letterlijk laagjes afpellen om bij je authentieke Zelf te komen. Transformeer je gedachtepatronen naar gedachtepatronen die jou ondersteunen. In plaats van in de angst te gaan zitten ontdek je jouw kracht en Zielsmissie. Durf je te gaan vertrouwen op je intuïtie en leer je hiernaar luisteren.

Na dit traject voel jij je vrijer om te gaan staan voor wie je bent. De angsten die je nu belemmeren om werkelijk te zeggen wat je denkt en te doen wat je wilt zullen we transformeren naar een diep vertrouwen in jezelf en jouw unieke kwaliteiten. In plaats van je te richten op wat de buitenwereld van je verwacht ga je je eigen pad volgen. Dit vraagt Moed. Ga mee op deze mooie ontdekkingsreis. Ik help je om oude ballast van je af te werpen zodat je je weer vrij kan voelen en nieuwe keuzes kan maken. 

Ontdek jouw EigenWijsheid. Met behulp van oud Egyptische wijsheden, oefeningen en lichaamswerk maken we een reis, een reis naar jouw ziel, naar jouw Zielsmissie. De basis van waaruit we gaan werken is jouw Unieke Zielencode.

Wat is een Zielencode?

Een zielencode is een blauwdruk van jouw ziel. Het geeft je zicht op wie je diep van binnen bent en wat je hier wilt komen doen, ervaren en leren. Het geeft je zicht op jouw innerlijk kind, jouw unieke missie, kwaliteiten, talenten en valkuilen, dromen, wensen en uitdagingen.

Als jij in een crisis zit ben je misschien van je pad afgedwaald zonder te weten waar je nu naar toe wil. De zielencode helpt je herinneren wie je bent. Het is jouw unieke pad van ont-wikkeling.

De energetische behandelingen met de Ankh helpen je in de bewustwording en de balans te vinden door heling. Diepe heling op zielsniveau, niet alleen van jou leven nu maar ook de trauma’s die al generaties worden doorgegeven mogen nu geheeld worden.

Hoe ziet het traject eruit?

We beginnen met het uitwerken van je Zielencode. In een eerste behandeling gaan we deze Zielencode bespreken en krijg je een helder inzicht in waarom jij de dingen doet zoals je doet, waar jouw grootste valkuilen liggen, wat jij mag leren en waar transformatie mogelijkheden liggen om in je kracht te gaan staan.

Om de week zullen we met een energetische behandeling met de Ankh jouw blokkades en trauma’s opruimen zodat je je vrij kan voelen om het innerlijk werk de ruimte te geven. In de tussenliggende periode ga je met behulp van oefeningen en lichaamswerk jezelf beter begrijpen en transformeer je je overtuigingen die jouw belemmeren.