Laat mij maar buiten zijn. Buiten is lucht, aarde, zon en maan, bomen en wortels. Buiten zijn is leven vanuit mijn gevoel en beleving en vind ik de balans tussen hoofd, hart en handen. Zo ben ik mij steeds weer bewust van het belang, om de essentie van leven te vervullen. En zuinig te zijn op wat we hebben. Gezondheid, welzijn, een heldere geest en een bewust gevoel.  

Door mijn ervaringen en opleidingen heb ik mogen ervaren hoe het is om intens te luisteren naar mijzelf. Wat heeft mijn lichaam mij te vertellen? Wat zijn mijn verlangens? Wat zijn mijn grenzen? Ik heb ontdekt hoe het is om niet alle oplossingen in mijn hoofd te zoeken. Mijn hoofd is ook een stuk rustiger geworden. En voor ‘buiten’ heb ik nu meer tijd.

Ik heb mijn praktijk voor Holistische therapieën sinds 2008. Al die jaren werk ik met mensen die meer vanuit hun hart willen gaan leven. Een inspirerende wereld waarin ik veel ontmoet, leer en verbinden kan. Daarnaast geniet ik van mijn bergwandelingen, offroad- kampeervakanties, het werken in mijn heerlijke tuin, dat hele goede boek, de spirituele uitwisselingen met anderen en de vele ontspannen momenten met mijn partner.