Ervaar je Eigen Wijsheid

Lichaamsbewustzijn als poort naar de Ziel

Je doet in je leven vele ervaringen op. Soms gaan de ervaringen gepaard met emoties die zo heftig zijn dat je dit niet wilt voelen. Je kunt ze gaan onderdrukken en je gaan aanpassen om je veilig te voelen. Het kan zijn dat je vanuit je hoofd gaat reageren om de pijn maar niet te hoeven voelen. Je kunt heel hard werken om aan de verwachtingen van anderen te voldoen, je onderdrukt je eigen verlangens, kan je gaan afsluiten en gaat overlevingsmechanismen creëren.

Holistische therapie is voor iedereen weer anders. Belangrijk is om te ontdekken wat er voor u onder uw klachten speelt. Ik zal met u in een intake van 15 minuten, kijken wat uw behoeftes zijn en wat ik voor u kan betekenen. We drinken een kop thee om even ‘aan’ te komen en de ruimte te maken om te gaan ervaren. Dan kiezen we een soort behandeling die bij uw situatie past en aansluit op uw persoon. Na de massage of energetische behandeling bespreken we wat de behandeling bij u teweeg heeft gebracht.

De energetische massagetherapie is een traject waarin we meerdere sessies inplannen, waarin we steeds verder zullen verdiepen en dichter bij de kern zullen komen. In de volgende sessie zal ik met u bespreken wat de sessie met u heeft gedaan en wat er op dat moment bij u speelt.

Holistische massagetherapie

Ik werk vanuit een Holistische visie, waarin uitgegaan wordt dat lichaam, geest, spiritualiteit en mind een geheel vormen en elkaar beïnvloeden. Je lichaam is hierin een schat aan kennis. Je lichaam geeft je signalen. Signalen dat er iets niet helemaal in balans is. Het kan zijn dat je ervaringen hebt opgedaan om juist niet hiernaar te luisteren. Met de zachte aanraking in de therapie herstellen we jouw vermogens om te luisteren naar wat je lichaam je  te vertellen heeft. Je veilig te voelen om de onderdrukte emotie of pijn te ervaren en los te laten. Zo maak je ook weer ruimte om te luisteren naar jouw verlangens. Herstel dit contact om je vrij te kunnen voelen, te kunnen reageren op de buitenwereld vanuit jouw Hart.

De aanraking is belangrijk om in contact met uzelf te komen en te ervaren wat er speelt. Hierbij is de directe aanraking belangrijk. Tijdens de sessies houdt u uw ondergoed aan. U bepaalt zelf waar u zich veilig bij voelt.

Diepe heling door energetische behandelingen met de Ankh

De Ankh is een kosmisch instrument dat gebruikt werd in het oude Egypte. Met de Ankh werken op de subtiele energie in jouw lichaam.

Trauma’s en emoties sla je op in je lichaam. Pijn, angsten, schuldgevoelens of beperkingen die je jezelf oplegt door de ervaringen in je leven. Met de behandeling ontdek je waar jouw pijn ligt en lossen we die op zonder dat je trauma’s opnieuw hoeft te doorleven. Je krijgt zicht op jouw emoties en de overlevingsmechanismen die je hebt gecreëerd om jouw pijn niet te voelen. Door het oplossen van deze pijn kunnen oplossen kun je leven vanuit je vrije wil. Deze mechanismen hebben er tot nu toe voor gezorgd dat je je veilig hebt kunnen voelen. Je krijgt zicht op waarom je reageert zoals je doet zodat je andere keuzes kan gaan maken. Keuzes die jou helpen om vanuit liefde je leven vorm te geven. Meer vanuit je hart kan gaan leven in plaats van de beperkingen die je jezelf met je overtuigingen oplegt.

Diepere kennis van wie jij bent met jouw Unieke zielencode

Een zielencode helpt je om te ontdekken waar jouw valkuilen en je kracht ligt. Het geeft je helder zicht op de ervaringen die je tot nu toe hebt opgedaan en wat jij daaruit mocht leren. De ervaring die je opdoet om je te helpen om te groeien naar jouw potentieel. Het geeft je zicht op de richting waarin je je kunt ontwikkelen. Leer leven vanuit jouw innerlijke kracht in plaats van de angst. Transformatie vanuit leven vanuit angst naar het leven vanuit jouw kracht. Het kan ook heel spannend zijn om in je kracht te gaan staan. Door te blijven doen wat je altijd deed weet je in ieder geval wat je krijgt. Maar wil jij nieuwe ervaringen opdoen? Wil jij je authentiek en vrij voelen?  

De zielencode biedt een basis voor de transformatie naar een blij en gelukkig leven. Het geeft je richting voor het traject om je te verdiepen in jezelf en wie jij in werkelijkheid bent. Diep van binnen voel je wel dat er veel meer in je zit maar je gedachtepatronen kunnen je op dezelfde plek houden. Het veranderen van de kijk op jezelf door diep van binnen te ervaren wie jij bent maakt de weg vrij zodat je vrijer en vanuit een vrij innerlijk kind kan leven.